Tilskud

Patienter har følgende tilskudsmuligheder til behandling hos en statsaut. fodterapeut:

Prisliste Klinik for fodterapi Ry 2020

BEMÆRK
Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring.
Hvis du har en henvisning fra din læge som diabetiker, har leddegigt eller har brug for bøjlebehandling er du berettiget til tilskud fra Sygesikringen.

Priser og tilskud pr. 1/12 2020 uden henvisning

Fodbehandlinger
Kr. 400,-                                             Almindelig fodbehandling
Kr. 470,-                                             Almindelig fodbehandling med lak (underlak, lak og topcoat)
Kr. 480,-                                             Kompliceret fodbehandling
Kr. 200,-/300,-                                   Delbehandling
Kr. 500,-                                             Fodbehandling i eget hjem
Kr. 250,-                                             Udeblivelse fra aftalt behandling

Bøjlebehandling (nedgroede negle) uden henvisning
Kr. 70,-                                                Klargøring af negl til bøjle
Kr. 240,-                                              Bøjlefremstilling og påsætning af første bøjle
Kr. 140,-                                              Bøjlefremstilling og påsætning af efterfølgende bøjle
Kr. 165,-                                              Korrektion af én bøjle
Kr. 220,-                                              Korrektion af to bøjler

Indlæg og aflastninger
Kr. 250                                                Fodscanning med ganganalyse (gratis ved køb af indlæg)
Fra kr. 30,-                                          Småaflastninger i gel og filt
Kr. 200,-                                              Ortheser i silicone
Kr. 1395,-                                            Ortopædigske indlæg pr. par
Kr. 2000,-                                            Kompliceret ortopædigske indlæg efter gipsafstøbning

Der kan betales kontant og med Dankort og MobilePay i klinikken.

Medlem af Sygeforsikringen danmark
Hvis du er medlem af Sygeforsikringen danmark i gruppe 1 eller 2 ydes der tilskud til fodbehandling ved fodterapeut.
Er du i gruppe 1, 2 eller 5 kan du også få tilskud til indlæg.

Tjek med din forsikring om du får tilskud ved f.eks. en skade.

Helbredstillæg
Er du pensionist, kan du søge kommunen om helbredstillæg til fodbehandling, såfremt du opfylder de økonomiske rammer herfor.

Får du helbredstillæg, skal du betale hele beløbet i klinikken. Herefter sendes regningen til kommunens borgerservice og tilskuddet vil blive sat ind på din Nem-Konto.

Vi oplyser gerne yderligere om mulighederne for tilskud.